Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală :
ALBOAIE COTUNĂ, Simona
Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală : rezumatul tezei de doctorat / Simona Alboaie Cotună ; prof.dr.ing. Sava Porneală - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008 - 54 p.; 13 cm
Bibliogr.
257569
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
663/664
Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală : rezumatul tezei de doctorat / Simona Alboaie Cotună ; prof.dr.ing. Sava Porneală - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008 - 54 p.; 13 cm
Bibliogr.
257569
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
663/664