Optimizarea nutriţională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active :
MIHOCIU, Tamara Elena
Optimizarea nutriţională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active : teză de doctorat / Tamara Elena Mihociu ; cond. şt. prof. univ. dr. ing. Elisabeta Botez - Galaţi, 2015 - XXV, 200 p. : foto., graf., tab. ; 30 cm - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 4 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 4 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
275825
DE-Ingineria produselor alimentare
664.91/.95
Optimizarea nutriţională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active : teză de doctorat / Tamara Elena Mihociu ; cond. şt. prof. univ. dr. ing. Elisabeta Botez - Galaţi, 2015 - XXV, 200 p. : foto., graf., tab. ; 30 cm - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 4 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 4 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
275825
DE-Ingineria produselor alimentare
664.91/.95