Tehnici speciale de procesare [a produselor alimentare] /
BOTEZ, Elisabeta
Tehnici speciale de procesare [a produselor alimentare] / conf. dr. ing. Elisabeta Botez; rev. șt. Prof. Dr. Nicușor Velican - Galați : Editura Fundației Universitare "Dunărea de Jos" din Galați, 2004 - 110 p.; 24 cm - Științe inginerești (EFUDJ, Galați) . - Științe inginerești (EFUDJ, Galați) .
Bibliogr.
973627179x
234326, 237138
curs universitar
lucrare de specialitate
664.8/9.081.6
Tehnici speciale de procesare [a produselor alimentare] / conf. dr. ing. Elisabeta Botez; rev. șt. Prof. Dr. Nicușor Velican - Galați : Editura Fundației Universitare "Dunărea de Jos" din Galați, 2004 - 110 p.; 24 cm - Științe inginerești (EFUDJ, Galați) . - Științe inginerești (EFUDJ, Galați) .
Bibliogr.
973627179x
234326, 237138
curs universitar
lucrare de specialitate
664.8/9.081.6