Studiul pierderilor de zahăr la evaporare folosind soluții tip de zaharoză și zahăr invertit :
NGUYEN, Chin
Studiul pierderilor de zahăr la evaporare folosind soluții tip de zaharoză și zahăr invertit : teză de doctorat / ing. Chin Nguyen ; cond. șt. prof. dr. Simion Popescu - Galați : Institutul Politehnic din Galați, 1972 - 137 p. : tab., fig., diagr. ; 30 cm
Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați,1972.
Bibliogr. p. 129-133
191590
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.1(043.2)
Studiul pierderilor de zahăr la evaporare folosind soluții tip de zaharoză și zahăr invertit : teză de doctorat / ing. Chin Nguyen ; cond. șt. prof. dr. Simion Popescu - Galați : Institutul Politehnic din Galați, 1972 - 137 p. : tab., fig., diagr. ; 30 cm
Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați,1972.
Bibliogr. p. 129-133
191590
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.1(043.2)