Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Cercetări privind utilizarea aditivilor alimentari la obținerea preparatelor comune din carne și comportamentul acestora de-a lungul lanțului frigorific :

MODORAN, Adela Doina

Cercetări privind utilizarea aditivilor alimentari la obținerea preparatelor comune din carne și comportamentul acestora de-a lungul lanțului frigorific : rezumatul tezei de doctorat / drd. ing. Adela Doina Modoran ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Petru Alexe - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020 - 32 p. : 21 cm. - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 76 . - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 76 .

Rezumatul tezei de doctorat.

Bibliogr.

284228




DE-Ingineria produselor alimentare




rezumat teză de doctorat

664.91(043)
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha