Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare :
CORBU, Alexandru Radu
Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : teză de doctorat / Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 162 p. ; 29 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
284288
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.84/.85
Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : teză de doctorat / Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 162 p. ; 29 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
284288
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.84/.85