Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare :
CORBU, Alexandru Radu
Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : rezumatul tezei de doctorat / drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 55 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
284312
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84/.85
Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : rezumatul tezei de doctorat / drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 55 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
284312
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84/.85