Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products :
CORBU, Alexandru Radu
Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products : doctoral thesis summary / drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 57 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
284311
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84/.85
Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products : doctoral thesis summary / drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - 57 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 13 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
284311
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84/.85