Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară :
RADU, Daniela Simona
Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară : teză de doctorat / Characterization in bioactive compounds from some plants from the perspectives of using in foods drd. Daniela Simona Radu (Lupoae) ; cond. șt. prof. dr. ing.
Nicoleta Stănciuc, cond. șt. prof. dr. ing. Petru Alexe - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020 - vi, 136 p. ; 29 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 12 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 12 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
284282
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663/664(043)
Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară : teză de doctorat / Characterization in bioactive compounds from some plants from the perspectives of using in foods drd. Daniela Simona Radu (Lupoae) ; cond. șt. prof. dr. ing.
Nicoleta Stănciuc, cond. șt. prof. dr. ing. Petru Alexe - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020 - vi, 136 p. ; 29 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 12 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 12 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
284282
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663/664(043)