Abordări moderne în obținerea culturilor starter de bacterii lactice utilizabile în panificație, cu impact tehnologic și funcțional :
PĂCULARU-BURADA, Bogdan
Abordări moderne în obținerea culturilor starter de bacterii lactice utilizabile în panificație, cu impact tehnologic și funcțional : teză de doctorat / Modern approaches in lactic acid bacteria starter cultures' obtainment to be used in bakery, with technological and functional impact drd. Bogdan Păcularu-Burada ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2022 - 226 p. ; 29 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
286799
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.652(043)
Abordări moderne în obținerea culturilor starter de bacterii lactice utilizabile în panificație, cu impact tehnologic și funcțional : teză de doctorat / Modern approaches in lactic acid bacteria starter cultures' obtainment to be used in bakery, with technological and functional impact drd. Bogdan Păcularu-Burada ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2022 - 226 p. ; 29 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
286799
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
664.652(043)