Modern approaches in lactic acid bacteria starter cultures' obtainment to be used in bakery, with technological and functional impact :
PĂCULARU-BURADA, Bogdan
Modern approaches in lactic acid bacteria starter cultures' obtainment to be used in bakery, with technological and functional impact : PhD thesis / drd. Bogdan Păcularu-Burada ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2022 - 49 p. ; 21 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
286803
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.652(043)
Modern approaches in lactic acid bacteria starter cultures' obtainment to be used in bakery, with technological and functional impact : PhD thesis / drd. Bogdan Păcularu-Burada ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2022 - 49 p. ; 21 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 15 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
286803
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.652(043)