Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compușii bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară :
CONDURACHE, Nina-Nicoleta
Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compușii bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară : rezumatul tezei de doctorat / drd. Nina-Nicoleta Condurache (Lazăr) ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Râpeanu - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023 - viii, 48 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 18 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 18 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
287588
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
663/664:635.646(043)
Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compușii bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară : rezumatul tezei de doctorat / drd. Nina-Nicoleta Condurache (Lazăr) ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Râpeanu - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023 - viii, 48 p. ; 21 cm. - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 18 . - Seria I7 : Ingineria produselor alimentare Nr. 18 .
Rezumatul tezei de doctorat.
Bibliogr.
287588
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
663/664:635.646(043)