Valorificarea unor compuși biologic activi din subprodusele rezultate de la prelucrarea strugurilor roșii și obținerea unor ingrediente cu valoare adăugată :
SEREA, Daniela
Valorificarea unor compuși biologic activi din subprodusele rezultate de la prelucrarea strugurilor roșii și obținerea unor ingrediente cu valoare adăugată : teză de doctorat / Valorization of various biologically active compounds from red grapes' processing by-products and the obtainment of certain value-added ingredients drd. Daniela Serea ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023 - ix, 162 p. ; 29 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 16 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 16 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
287649
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663/664:634.8.076
Valorificarea unor compuși biologic activi din subprodusele rezultate de la prelucrarea strugurilor roșii și obținerea unor ingrediente cu valoare adăugată : teză de doctorat / Valorization of various biologically active compounds from red grapes' processing by-products and the obtainment of certain value-added ingredients drd. Daniela Serea ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023 - ix, 162 p. ; 29 cm. - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 16 . - Seria I1 : Biotehnologii Nr. 16 .
Teză de doctorat.
Bibliogr.
287649
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663/664:634.8.076