Influența procesărilor biotehnologice asupra calităților nutriționale și senzoriale ale leguminoaselor uscate :
BARZĂ, Gratziela-Victoria
Influența procesărilor biotehnologice asupra calităților nutriționale și senzoriale ale leguminoaselor uscate : rezumatul tezei de doctorat / drd. ing. Gratziela Victoria Barză (Bahaciu) ; cond. șt. prof. dr. ing. Rodica Segal - Galați ; 2011 - 68 p. : tab., sch. ; 21 cm
266730
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84.047(043)
Influența procesărilor biotehnologice asupra calităților nutriționale și senzoriale ale leguminoaselor uscate : rezumatul tezei de doctorat / drd. ing. Gratziela Victoria Barză (Bahaciu) ; cond. șt. prof. dr. ing. Rodica Segal - Galați ; 2011 - 68 p. : tab., sch. ; 21 cm
266730
DE-Ingineria produselor alimentare
rezumat teză de doctorat
664.84.047(043)