Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Enciclopedie culinară ghid practic de alegere, preparare, aranjare și degustare a mâncării traducere de Ruxana Bîrsanu

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: rum Publication details: București; Allfa; 2008-Description: 2 vol. il. color ; 28 cmISBN:
  • 978-973-724-176-4
Subject(s): Genre/Form:
Contents:
\\Enciclopedie culinară ghid practic de alegere, preparare, aranjare și degustare a mâncării\ Vol. 1
Item type:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

\\Enciclopedie culinară ghid practic de alegere, preparare, aranjare și degustare a mâncării\ Vol. 1

There are no comments on this title.

to post a comment.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha