Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

No cover image available
Normal view ISBD view

Aditivi utilizați în industria alimentară / lect. dr. ing. ec. Sorin Strătilă Dorin, prof. dr. ing. Constantin Banu ; rev. șt. prof. dr. ing. Camelia Vizireanu

By: DORIN, Sorin Strătilă.
Contributor(s): BANU, Constantin | VIZIREANU, Camelia [rev. șt].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Științe inginerești: Publisher: Galați : Editura Fundației Universitare "Dunărea de Jos" din Galați 2006Description: 113 p. : fig., tab., graf. ; 24 cm.ISBN: 9736272591.Subject(s): | DE-Ingineria produselor alimentare | | aditivi alimentari | chimie alimentară | conservanți | antioxidanți | emulgatori | coloranți alimentari | aromatizanți | cărți româneștiGenre/Form: curs universitarOther classification: 664/D68
List(s) this item appears in: Bibliografie_TPA_martie_2020_Lenuta | Titluri cărți chimie (DC nave) intrate în 2016-2021 | Titluri cărți și RE EFUDJG | Titluri cărți IPA (fără teze) | Titluri cărți editate EFUDJG
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha