Microbiologia produselor alimentare : tehnici și analize de laborator / conf. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim, conf. dr. ing. Anca-Ioana Nicolau, conf. dr. ing. Margareta Zara, coordonator științific conf. dr. ing. Clemansa Tofan
By: BAHRIM, Gabriela Elena
.
Contributor(s): NICOLAU, Anca-Ioana
| ZARA, Margareta Lăcrămioara
| TOFAN, Clemansa [coord.]
.
Material type: 






This record has many physical items (61). Click here to view them all.
Browsing Biblioteca - Sediul Central Shelves , Shelving location: SC-Împrumut SET , Collection code: Cărți Close shelf browser
III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : | III 16475 Microbiologia produselor alimentare : |
Anexe și bibliogr.
There are no comments for this item.