Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Microbiologia produselor alimentare : tehnici și analize de laborator / conf. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim, conf. dr. ing. Anca-Ioana Nicolau, conf. dr. ing. Margareta Zara, coordonator științific conf. dr. ing. Clemansa Tofan

By: BAHRIM, Gabriela Elena.
Contributor(s): NICOLAU, Anca-Ioana | ZARA, Margareta Lăcrămioara | TOFAN, Clemansa [coord.].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Inginerie alimentară: Publisher: București : AGIR, 2002Description: 544 p. fig., tab.; 24 cm.ISBN: 9738130891.Subject(s): | DE-Ingineria produselor alimentare | | industrie alimentară | industrie alimentară | microbiologie alimentară | cărți românești | cărți achizițiiGenre/Form: carte de studiuOther classification: 579/M65
List(s) this item appears in: Bibliografie_TPA_martie_2020_Lenuta | Titluri cărți biologie intrate în 2016-2022 | Titluri cărți IPA (fără teze) | Titluri cărți chimie farmaceutică
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Anexe și bibliogr.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha