Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Normal view MARC view ISBD view

Microbiologia produselor alimentare / dr. ing. Dan Valentina

By: DAN, Valentina.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Galați : ALMA, 1999-2000Description: 2 vol. : fig., tab. ; 23 cm; 205 p. (vol. 1); 319 p. (vol. 2).ISBN: 9739390507; 9739290507 (vol. 1); 9739290620 (vol. 2).Subject(s): | DE-Ingineria produselor alimentare | | microbiologie alimentară | cărți româneștiGenre/Form: carte de studiuOther classification: 579.67/D14 Online resources: Acces la cuprinsul cărții vol. 1 | Acces la cuprinsul cărții vol. 2
Contents:
vol. 1 : Morfofiziologia microorganismelor cu implicații în industria alimentară. Factori de control ai creșterii microbiene. Fermentații.
vol. 2 : Microbiota alimentelor și incidența microorganismelor contaminante. Controlul microbiologic și aspecte legislative privind calitatea alimentelor. Procese microbiologice la fabricarea și conservarea produselor alimentare.
List(s) this item appears in: Bibliografie_TPA_martie_2020_Lenuta | Titluri cărți IPA (fără teze)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

This record has many physical items (471). Click here to view them all.


Bibliogr.

vol. 1 : Morfofiziologia microorganismelor cu implicații în industria alimentară. Factori de control ai creșterii microbiene. Fermentații.

vol. 2 : Microbiota alimentelor și incidența microorganismelor contaminante. Controlul microbiologic și aspecte legislative privind calitatea alimentelor. Procese microbiologice la fabricarea și conservarea produselor alimentare.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha