Microbiologia produselor alimentare / dr. ing. Dan Valentina
By: DAN, Valentina
.
Material type: 



This record has many physical items (471). Click here to view them all.
Browsing Biblioteca - Sediul Central Shelves , Shelving location: SC-Sala lectură SET , Collection code: Cărți Close shelf browser
579.67/D14(1) Microbiologia produselor alimentare / | 579.67/D14(1) Microbiologia produselor alimentare / | 579.67/D14(2) Microbiologia produselor alimentare / | 579.67/D14(2) Microbiologia produselor alimentare / | 579.6/A76 Molecular modelling : | 579.6/B96 Biotehnologie generală / | 579.6/C23 Biotehnologia 2000 : |
Bibliogr.
vol. 1 : Morfofiziologia microorganismelor cu implicații în industria alimentară. Factori de control ai creșterii microbiene. Fermentații.
vol. 2 : Microbiota alimentelor și incidența microorganismelor contaminante. Controlul microbiologic și aspecte legislative privind calitatea alimentelor. Procese microbiologice la fabricarea și conservarea produselor alimentare.
There are no comments for this item.