Handbook of organic food safety and quality / Julia Cooper, Urs Niggli, Carlo Leifert.
By: COOPER, Julia
.
Contributor(s): NIGGLI, Urs
| LEIFERT, Carlo
.
Material type: 






Current location | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca - Sediul Central
Adresă: Str. Gării nr. 59-61, Galati, cod 800217 Tel: +40336130/132/133/134 Email: biblioteca@ugal.ro Până în anul 2020, Sediul Central al bibliotecii a fost organizat în patru secții: Secția de împrumut (publicații din domeniul tehnic), Sala de lectură I (lucrări de referință, teze de doctorat și colecții de reviste din domeniul științelor exacte și tehnice), Sala de lectură II (brevete, standarde și cărți din domeniul științelor exacte și tehnice) și Multimedia (publicații electronice din toate domeniile, mai puțin arte). Din martie 2020, sediul central se mută în clădirea Filialei de științe economice și umaniste. Secțiile se reconfigurează astfel: Sala de lectură (cărți din domeniul științelor exacte, inginerești, sociale, economice și umaniste), Sala de documentare (teze de doctorat și periodice din toate domeniile), Sala multimedia, Secția de împrumut științe economice și umaniste și Secția de împrumut științe exacte și inginerești). După reabilitare și reamenajare, în anul 2023, fondul din clădirea sediului central se reorganizează astfel: SC-Sala de lectură SEU, SC-Sala de lectură SET, SC-Multimedia, SC-Împrumut SEU și SC-Împrumut SET. Depozitele de cărți (LII și LI) și reviste (Doc) din clădirea rectoratului, precum și depozitul SEU-L au fost reunite sub denumirea SC-Depozit rectorat. În același an s-a desființat Filiala Facultății de Arte, fondul de publicații în regim de sală de lectură fiind transferat la SC-Sala de lectură SEU (cărți și reviste), SC-Multimedia (documente electronice), iar fondul de cărți în regim de împrumut la domiciliu, la SC-Împrumut SEU. |
Cărți | SC-Sala lectură SET | 664/07/C70 (Browse shelf) | Not For Loan | C-281643 |
Browsing Biblioteca - Sediul Central Shelves , Shelving location: SC-Sala lectură SET , Collection code: Cărți Close shelf browser
664.02/.09/S23 Handbook of food processing equipment / | 664.023/I-71 Mașini și utilaje pentru industria alimentară / | 664.02/.9/P45 Sisteme de transport în industria alimentară / | 664/07/C70 Handbook of organic food safety and quality / | 664.09/B27 Folosirea aditivilor în industria alimentară / | 664.09/I-68 Biotehnologia aditivilor alimentari : | 664.09/I-68 Biotehnologia aditivilor alimentari : |
Index.
Bibliogr.
Introduction / C. Leifert -- History and concepts of food quality and safety in organic food production and processing / U. Niggli -- Nutritional quality of foods / C.J. Seal and K. Brandt -- Quality assurance, inspection and certification of organic foods / B. van Elzakker and J. Neuendorff -- A new food quality concept based on life processes / J. Bloksma, M. Norholt, M. Huber, G-J. van der Burgst and L. van de Vijver -- Food consumers and organic agriculture / E. Oughton and C. Ritson -- Effects of organic and conventional feeding regimes and husbandry methods on the quality of milk and dairy products / R.F. Weller, C.L. Marley and J.M. Moorby -- Effects of organic husbandry methods and feeding regimes on poultry quality / H. Hirt and E. Zeltner -- Quality in organic, low-input and conventional pig production / A. Sundrum -- Organic livestock husbandry methods and the microbiological safety of ruminant produciton systems / F. Deiz-Gonzalez -- Reducing antibiotic use for mastitis treatment in organic dairy production systems / P. Klocke, M. Walkenhorst, and G. Butler -- Reducing anthelmintic use for the control of internal parasites in organic livestock systems / V. Maurer, P. Hördegen and H. Hertzberg --
Alternative therapies to reduce enteric bacterial infections and improve the microbiological safety of pig and poultry production systems / B. Biavati, C. Santini, C. Leifert -- Dietary exposure to pesticides from organic and conventional food production systems / C. Benbrook -- Levels and potential health impacts of nutritionally relevant phytochemicals in organic and conventional food production systems / E.A.S. Rosa, R.N. Bennett and A. Aires -- Improving the quality and shelf life of fruit from organic production systems / F.P. Weibel and T. Alföldi -- Strategies to reduce mycotoxin and fungal alkaloid contamination in organic and conventional cereal production systems / U. Köpke, B. Thiel and S. Elmholt -- Reducing copper-based fungicide use in organic crop production systems / R. Ghorbani and S. Wilcockson -- Pre-harvest strategies to ensure the microbiological safety of fruit and vegetables from manure-based production systems / U. Köpke, J. Krämer and C. Leifert -- Post-harvest strategies to reduce enteric bacteria contamination of vegetable, nut and fruit products / G.S. Johanssen -- Fair trade : a basis for adequate producers' incomes, farm reinvestment and quality and safety focused production / M. Bourlakis and C. Vizard -- Development of quality assurance protocols to prevent GM-contamination of organic crops / R.C. Van Acker, N. McLean and R.C. Martin -- Integration of quality parameters into food safety focused HACCP systems / K. Brandt, L. Lück, U. Kjœrnes, G.S. Wyss, and A. Hartvig Larsen.
Proiect EXPERT 14PFE/2018
There are no comments for this item.