Cercetări privind utilizarea aditivilor alimentari la obținerea preparatelor comune din carne și comportamentul acestora de-a lungul lanțului frigorific : teză de doctorat / drd. ing. Adela Doina Modoran ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Petru Alexe
Material type:
- Research on the use of food additives in obtaining common meat preparations and their behavior through the cold chain [Parallel title]
- 664.9/M84

Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca - Sediul Central | Teze de doctorat | SC-Depozit rectorat | 664.9/M84 (Browse shelf(Opens below)) | Not For Loan | C-284218 |
Browsing Biblioteca - Sediul Central shelves, Shelving location: SC-Depozit rectorat, Collection: Teze de doctorat Close shelf browser (Hides shelf browser)
Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați, 2020.
Bibliogr.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.