Implicațiile designului bucătăriilor și a practicilor de igienă asupra siguranței alimentare a consumatorilor : rezumatul tezei de doctorat / drd. ing. Octavian Augustin Mihalache ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Anca Ioana Nicolau
Material type:
- The implications of kitchens’ design and hygiene practices on consumers’ food safety [Parallel title]
- 614.31/M68

Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca - Sediul Central | Teze de doctorat | SC-Sala de lectură | 614.31/M68 (Browse shelf(Opens below)) | Not For Loan | C-285347 |
Lucrare realizată în cadrul proiectului Safer food through changed consumer behavior: Effective tools and products, communication strategies, education and a food safety policy reducing health burden from foodborne illnesses - SafeConsume (Horizon 2020; Contract nr. 727580)
Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021
Bibliogr.
There are no comments on this title.