MIHALACHE, Octavian Augustin

Implicațiile designului bucătăriilor și a practicilor de igienă asupra siguranței alimentare a consumatorilor : rezumatul tezei de doctorat / The implications of kitchens’ design and hygiene practices on consumers’ food safety drd. ing. Octavian Augustin Mihalache ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Anca Ioana Nicolau - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021 - v, 49 p. : il., tab. ; 20 cm. - Seria I4 : Inginerie industrială Nr. 78 . - Seria I4 : Inginerie industrială .

Lucrare realizată în cadrul proiectului Safer food through changed consumer behavior: Effective tools and products, communication strategies, education and a food safety policy reducing health burden from foodborne illnesses - SafeConsume (Horizon 2020; Contract nr. 727580)

Rezumatul tezei de doctorat.

Bibliogr.

285347




DE-Inginerie industrială
DE-Ingineria produselor alimentare




rezumat teză de doctorat

614.31