000 00940nam a2200289Ia 4500
008 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und||
037 _a C-257542; C-257556
041 _a rum
080 _a 663/664
090 _a IV 8179
100 _a ALBOAIE\ \\COTUNĂ, Simona
245 _a Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală teză de doctorat
245 _c Simona Alboaie Cotună ; prof.dr.ing. Sava Porneală
260 _a Galați
260 _b Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați
260 _c2008
300 _a 175 p.; 30 cm
541 _c Donație internă
541 _e 2008/238
541 _h 17.50 lei
655 _a teză de doctorat
690 _a industrie alimentară -- conserve; tehnologie chimică
700 _a PORNEALĂ, Sava
700 _e cond. șt.
942 _a 663/664/A31; 663/664/A31
999 _c12724
_d12724