000 | 00940nam a2200289Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und|| | ||
037 | _a C-257542; C-257556 | ||
041 | _a rum | ||
080 | _a 663/664 | ||
090 | _a IV 8179 | ||
100 | _a ALBOAIE\ \\COTUNĂ, Simona | ||
245 | _a Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală teză de doctorat | ||
245 | _c Simona Alboaie Cotună ; prof.dr.ing. Sava Porneală | ||
260 | _a Galați | ||
260 | _b Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ||
260 | _c2008 | ||
300 | _a 175 p.; 30 cm | ||
541 | _c Donație internă | ||
541 | _e 2008/238 | ||
541 | _h 17.50 lei | ||
655 | _a teză de doctorat | ||
690 | _a industrie alimentară -- conserve; tehnologie chimică | ||
700 | _a PORNEALĂ, Sava | ||
700 | _e cond. șt. | ||
942 | _a 663/664/A31; 663/664/A31 | ||
999 |
_c12724 _d12724 |