000 | 01359cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_ateză de doctorat _2UDJG _943452 |
|
999 |
_c12740 _d12740 |
||
008 | 160510s2008||||rm ad||frm||||||| 0|rum|d | ||
037 | _a258658 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a663.44/.47.(043.2) | ||
080 | _a66.095.252.4 | ||
084 | _a663.4/B67 | ||
090 | _aIV 8217 | ||
100 | 1 |
_aBONCIU, Camelia _942559 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCercetări privind influența metodelor neconvenționale de fermentare asupra formării compușilor implicați în aroma berii : _bteză de doctorat / _cing. Camelia Bonciu ; cond. șt. prof. dr. ing. Antoaneta Stoicescu |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _c2008 |
||
300 |
_a239 p. : _bfig., tab. ; _c30 cm |
||
500 | _aAnexe p. 228-239. | ||
502 | _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunărea de Jos"din Galați, 2008. | ||
504 | _aBibliogr. p. 218-227. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_aindustria berii _96641 |
|
690 | 7 |
_amust de bere _942435 |
|
690 | 7 |
_aaromatizanți _917885 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
700 | 1 |
_aSTOICESCU, Antoaneta _econd. șt. _916024 |
|
850 | _aUDJG | ||
942 |
_2udc _cPHD |