000 01359cam a2200385 i 4500
655 7 _ateză de doctorat
_2UDJG
_943452
999 _c12740
_d12740
008 160510s2008||||rm ad||frm||||||| 0|rum|d
037 _a258658
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a663.44/.47.(043.2)
080 _a66.095.252.4
084 _a663.4/B67
090 _aIV 8217
100 1 _aBONCIU, Camelia
_942559
245 1 0 _aCercetări privind influența metodelor neconvenționale de fermentare asupra formării compușilor implicați în aroma berii :
_bteză de doctorat /
_cing. Camelia Bonciu ; cond. șt. prof. dr. ing. Antoaneta Stoicescu
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_c2008
300 _a239 p. :
_bfig., tab. ;
_c30 cm
500 _aAnexe p. 228-239.
502 _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunărea de Jos"din Galați, 2008.
504 _aBibliogr. p. 218-227.
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _aindustria berii
_96641
690 7 _amust de bere
_942435
690 7 _aaromatizanți
_917885
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 1 _aSTOICESCU, Antoaneta
_econd. șt.
_916024
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD