000 | 01150nam a2200301Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und|| | ||
020 | _a 0-8342-1641-8 | ||
037 | _a C-254159 | ||
041 | _a eng | ||
080 | _a 641.5/.8(100)394.1; 394.1641.5/.8; 613.2/.3; 612.3 | ||
090 | _a III 19665 | ||
245 | _a Dimensions of the meal the science, business and art of eating | ||
245 | _c ed. by Herbert L. Meiselman | ||
260 | _a Gaithersburg | ||
260 | _b Aspen Publishers, Inc. | ||
260 | _c2000 | ||
300 | _a xiii, 344 p. tab., sch. ; 26 cm | ||
541 | _c Achiziție grant | ||
541 | _e 2008/97 | ||
541 | _h 429 lei | ||
655 | _a lucrare de specialitate | ||
690 | _a economie casnică; fiziologie umană și comparată; gastronomie; igienă personală; mâncăruri; prepararea alimentelor; pregătirea meselor; mese și tipuri de masă, veselă; obiceiuri legate de masă; psihologie socială; nutriție; dietetică; alimenta | ||
700 | _a MEISELMAN, Herbert L. | ||
700 | _e ed. | ||
942 | _a 641.5/.8/M55; III 19665 | ||
999 |
_c14855 _d14855 |