000 01150nam a2200301Ia 4500
008 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und||
020 _a 0-8342-1641-8
037 _a C-254159
041 _a eng
080 _a 641.5/.8(100)394.1; 394.1641.5/.8; 613.2/.3; 612.3
090 _a III 19665
245 _a Dimensions of the meal the science, business and art of eating
245 _c ed. by Herbert L. Meiselman
260 _a Gaithersburg
260 _b Aspen Publishers, Inc.
260 _c2000
300 _a xiii, 344 p. tab., sch. ; 26 cm
541 _c Achiziție grant
541 _e 2008/97
541 _h 429 lei
655 _a lucrare de specialitate
690 _a economie casnică; fiziologie umană și comparată; gastronomie; igienă personală; mâncăruri; prepararea alimentelor; pregătirea meselor; mese și tipuri de masă, veselă; obiceiuri legate de masă; psihologie socială; nutriție; dietetică; alimenta
700 _a MEISELMAN, Herbert L.
700 _e ed.
942 _a 641.5/.8/M55; III 19665
999 _c14855
_d14855