000 | 01050nam a2200325Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und|| | ||
020 | _a 0-8247-4108-0 | ||
037 | _a C-257291 | ||
041 | _a eng | ||
080 | _a 663/66466.04 | ||
090 | _a III 19981 | ||
245 | _a Extraction optimization in food engineering | ||
245 | _c edited by Contantina Tzia, George Liadakis | ||
260 | _a New York | ||
260 | _b Marcel Dekker | ||
260 | _c2003 | ||
300 | _a 44 p. fig., tab. ; 24 cm | ||
490 | _a Food Science and Technology\\Marcel Dekker, New York\ | ||
541 | _c Achiziție grant | ||
541 | _e 2008/231 | ||
541 | _h 499 lei | ||
655 | _a lucrare de specialitate | ||
690 | _a industrie alimentară; tehnologie chimică -- reacții, procese; tratamente termice; termodinamică chimică | ||
700 | _a TZIA, Constantina; LIADAKIS, George | ||
700 | _e ed.; ed. | ||
942 | _a 663/664/E97; III 19981 | ||
999 |
_c15321 _d15321 |