000 01050nam a2200325Ia 4500
008 160510s9999||||xx |||||||||||||| ||und||
020 _a 0-8247-4108-0
037 _a C-257291
041 _a eng
080 _a 663/66466.04
090 _a III 19981
245 _a Extraction optimization in food engineering
245 _c edited by Contantina Tzia, George Liadakis
260 _a New York
260 _b Marcel Dekker
260 _c2003
300 _a 44 p. fig., tab. ; 24 cm
490 _a Food Science and Technology\\Marcel Dekker, New York\
541 _c Achiziție grant
541 _e 2008/231
541 _h 499 lei
655 _a lucrare de specialitate
690 _a industrie alimentară; tehnologie chimică -- reacții, procese; tratamente termice; termodinamică chimică
700 _a TZIA, Constantina; LIADAKIS, George
700 _e ed.; ed.
942 _a 663/664/E97; III 19981
999 _c15321
_d15321