000 01270cam a2200349 i 4500
655 7 _ateză de doctorat
_2UDJG
_943452
999 _c17759
_d17759
008 160510s2006||||rm od||frm||||||| 0|rum|d
037 _a244086
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a664
084 _a664/B39
090 _aIV 7726
100 1 _aBERECHET, Gabriela
_942249
245 1 0 _aInfluența tehnologiilor neconvenționale asupra potențialului nutritiv al alimentelor :
_bprepararea la microunde ; teză de doctorat /
_cing. Gabriela Berechet ; cond. șt. prof.dr.ing. Rodica Segal
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_c2006
300 _a186 f. :
_bfoto., tab., graf. ;
_c32 cm
502 _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunarea de Jos"din Galaţi, 2006.
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _aindustrie alimentară
_975
690 7 _atehnologii speciale
_917846
690 7 _aprepararea alimentelor
_94687
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 1 _aSEGAL, Rodica
_96762
_econd. șt.
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD