000 | 01270cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_ateză de doctorat _2UDJG _943452 |
|
999 |
_c17759 _d17759 |
||
008 | 160510s2006||||rm od||frm||||||| 0|rum|d | ||
037 | _a244086 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a664 | ||
084 | _a664/B39 | ||
090 | _aIV 7726 | ||
100 | 1 |
_aBERECHET, Gabriela _942249 |
|
245 | 1 | 0 |
_aInfluența tehnologiilor neconvenționale asupra potențialului nutritiv al alimentelor : _bprepararea la microunde ; teză de doctorat / _cing. Gabriela Berechet ; cond. șt. prof.dr.ing. Rodica Segal |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _c2006 |
||
300 |
_a186 f. : _bfoto., tab., graf. ; _c32 cm |
||
502 | _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunarea de Jos"din Galaţi, 2006. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _975 |
|
690 | 7 |
_atehnologii speciale _917846 |
|
690 | 7 |
_aprepararea alimentelor _94687 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
700 | 1 |
_aSEGAL, Rodica _96762 _econd. șt. |
|
850 | _aUDJG | ||
942 |
_2udc _cPHD |