000 | 01562cam a2200469 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_ateză de doctorat _2UDJG _943452 |
|
999 |
_c21328 _d21328 |
||
008 | 160510s2005||||rm od||frm||||||| 0|rum|d | ||
037 | _a235221 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a664.6:664.2(043) | ||
080 | _a664.8.022 (043) | ||
084 | _a664/D97 | ||
090 | _aIV 7265 | ||
100 | 1 |
_aDUȚĂ, Denisa Eglantina _939600 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCercetări privind eliberarea substanțelor de aromă din diferite matrice : _bteză de doctorat / _cIng. Denisa Eglantina Duță ; cond. șt. Prof.dr.ing. Despina Bordei |
260 |
_aGalați, _c2005 |
||
300 |
_a261 f. : _btab., diagr., fotogr. ; _c30 cm |
||
500 | _aVerso file alb. | ||
502 | _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunarea de Jos"din Galați, 2005. | ||
504 | _aBibliogr. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _917884 |
|
690 | 7 |
_aarome în industria alimentară _931259 |
|
690 | 7 |
_aaditivi alimentari _96730 |
|
690 | 7 |
_apanificație _91164 |
|
690 | 7 |
_aamidon _941814 |
|
690 | 7 |
_aaluat _917999 |
|
690 | 7 |
_aaditivi alimentari _96730 |
|
690 |
_aarome alimentare _942217 |
||
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _9617 |
|
690 | 7 |
_apanificație _91164 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
700 | 1 |
_aBORDEI, Despina _96736 _econd. șt. |
|
850 | _aUDJG | ||
942 |
_2udc _cPHD |