000 01562cam a2200469 i 4500
655 7 _ateză de doctorat
_2UDJG
_943452
999 _c21328
_d21328
008 160510s2005||||rm od||frm||||||| 0|rum|d
037 _a235221
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a664.6:664.2(043)
080 _a664.8.022 (043)
084 _a664/D97
090 _aIV 7265
100 1 _aDUȚĂ, Denisa Eglantina
_939600
245 1 0 _aCercetări privind eliberarea substanțelor de aromă din diferite matrice :
_bteză de doctorat /
_cIng. Denisa Eglantina Duță ; cond. șt. Prof.dr.ing. Despina Bordei
260 _aGalați,
_c2005
300 _a261 f. :
_btab., diagr., fotogr. ;
_c30 cm
500 _aVerso file alb.
502 _aTeză de doctorat. Universitatea"Dunarea de Jos"din Galați, 2005.
504 _aBibliogr.
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _aindustrie alimentară
_917884
690 7 _aarome în industria alimentară
_931259
690 7 _aaditivi alimentari
_96730
690 7 _apanificație
_91164
690 7 _aamidon
_941814
690 7 _aaluat
_917999
690 7 _aaditivi alimentari
_96730
690 _aarome alimentare
_942217
690 7 _aindustrie alimentară
_9617
690 7 _apanificație
_91164
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 1 _aBORDEI, Despina
_96736
_econd. șt.
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD