000 01800cam a2200433 i 4500
999 _c2233
_d2233
003 UDJG
008 160225s2015 rm ad||frm||| 00| 0 rum d
037 _a275821
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a664.91/.95
084 _a664.9/T91
090 _aIV 9225
100 1 _aTUDOSE, Cristian Corneliu
_91009
245 _aCercetări privind obținerea produselor din carne dietetice cu un conținut redus de grăsimi :
_bteză de doctorat /
_cdrd. ing. Cristian Corneliu Tudose ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Petru Alexe
246 3 1 _aResearch on obtaining dietetic meat products with a reduced fat content
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos",
_c2015
300 _a158 p. :
_c30 cm
_bfig., tab., graf. ;
490 1 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_vNr. 30
502 _aTeză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați, 2015.
504 _aBibliogr.
648 _2UDJG
650 _2UDJG
651 _2UDJG
655 _2UDJG
690 7 _acărți românești
_999
690 _acărți donații interne
_9224
690 7 _9567
_aDE-Ingineria produselor alimentare
690 7 _aindustrie alimentară
_9617
690 7 _9979
_apreparate din carne
700 1 _91010
_aALEXE, Petru
_econd. șt.
830 0 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_94667
_vNr. 30
850 _aUDJG
856 _uhttp://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/3975
_zAcces restricționat la conținuțul integral al tezei de doctorat în depozitul digital instituțional ARTHRA
541 _aDonație parteneri
_cDonație
_dCercetări privind obținerea produselor din carne dietetice
_eRMF 2016/9
_f1SC
_h23 lei
_n1 ex.
942 _cPHD
_2udc
_h664.9
_i/T91