000 | 01800cam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c2233 _d2233 |
||
003 | UDJG | ||
008 | 160225s2015 rm ad||frm||| 00| 0 rum d | ||
037 | _a275821 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a664.91/.95 | ||
084 | _a664.9/T91 | ||
090 | _aIV 9225 | ||
100 | 1 |
_aTUDOSE, Cristian Corneliu _91009 |
|
245 |
_aCercetări privind obținerea produselor din carne dietetice cu un conținut redus de grăsimi : _bteză de doctorat / _cdrd. ing. Cristian Corneliu Tudose ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Petru Alexe |
||
246 | 3 | 1 | _aResearch on obtaining dietetic meat products with a reduced fat content |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos", _c2015 |
||
300 |
_a158 p. : _c30 cm _bfig., tab., graf. ; |
||
490 | 1 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _vNr. 30 |
|
502 | _aTeză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați, 2015. | ||
504 | _aBibliogr. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | _2UDJG | ||
651 | _2UDJG | ||
655 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 |
_acărți donații interne _9224 |
||
690 | 7 |
_9567 _aDE-Ingineria produselor alimentare |
|
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _9617 |
|
690 | 7 |
_9979 _apreparate din carne |
|
700 | 1 |
_91010 _aALEXE, Petru _econd. șt. |
|
830 | 0 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _94667 _vNr. 30 |
|
850 | _aUDJG | ||
856 |
_uhttp://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/3975 _zAcces restricționat la conținuțul integral al tezei de doctorat în depozitul digital instituțional ARTHRA |
||
541 |
_aDonație parteneri _cDonație _dCercetări privind obținerea produselor din carne dietetice _eRMF 2016/9 _f1SC _h23 lei _n1 ex. |
||
942 |
_cPHD _2udc _h664.9 _i/T91 |