000 | 00777nam a2200265Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160511s9999||||xx |||||||||||||| ||und|| | ||
037 | _a C-216473 | ||
041 | _a eng | ||
080 | _a 664658.562.6 | ||
090 | _a III 15998 | ||
100 | _a KRAMER, Amihud; TWIGG, Bernard A. | ||
245 | _a Fundamentals of quality control for food industry | ||
245 | _c Amihud Kramer, Bernard A. Twigg | ||
260 | _a Westport, Connecticut | ||
260 | _c1962 | ||
300 | _a 512 p. ; 23 cm | ||
541 | _c Donație internă | ||
541 | _e 2001/200 | ||
541 | _h 159 lei | ||
655 | _a carte de studiu | ||
690 | _a industrie alimentară; industrie alimentară -- controlul calității | ||
694 | _a calitate; industrie alimentară | ||
942 | _a 664/K81 | ||
999 |
_c32356 _d32356 |