000 01238cam a2200349 i 4500
655 7 _ateză de doctorat
_2UDJG
_943452
999 _c34552
_d34552
008 160511s1995||||rm ad||frm||||||| 0|rum|d
037 _a191517
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a621.56./59:664.93:664.8.037(043)
084 _a664.93/D13
090 _aIV 6151
100 1 _aDAMIAN, Valeriu
_928808
245 1 0 _aCercetări privind utilizarea azotului lichid în procesul de congelare rapidă a produselor din carne :
_bteză de doctorat /
_cdrd. ing. Valeriu Damian ; cond. șt. prof. dr. ing. Constantin Iosifescu
260 _aGalați,
_c1995
300 _a154 p. :
_bfig., tab ;
_c30 cm
502 _aTeză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați, 1995.
504 _aBibliogr. p. 149-154
648 _2UDJG
650 1 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _aindustrie alimentară
_9617
690 7 _aindustrie alimentară
_96744
690 7 _acarne
_939928
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 1 _aIOSIFESCU, Constantin
_96963
_econd. șt.
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD