000 | 01238cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_ateză de doctorat _2UDJG _943452 |
|
999 |
_c34552 _d34552 |
||
008 | 160511s1995||||rm ad||frm||||||| 0|rum|d | ||
037 | _a191517 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a621.56./59:664.93:664.8.037(043) | ||
084 | _a664.93/D13 | ||
090 | _aIV 6151 | ||
100 | 1 |
_aDAMIAN, Valeriu _928808 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCercetări privind utilizarea azotului lichid în procesul de congelare rapidă a produselor din carne : _bteză de doctorat / _cdrd. ing. Valeriu Damian ; cond. șt. prof. dr. ing. Constantin Iosifescu |
260 |
_aGalați, _c1995 |
||
300 |
_a154 p. : _bfig., tab ; _c30 cm |
||
502 | _aTeză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos"din Galați, 1995. | ||
504 | _aBibliogr. p. 149-154 | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 1 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _9617 |
|
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _96744 |
|
690 | 7 |
_acarne _939928 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
700 | 1 |
_aIOSIFESCU, Constantin _96963 _econd. șt. |
|
850 | _aUDJG | ||
942 |
_2udc _cPHD |