000 | 00890nam a2200229Ia 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 160511s9999||||xx |||||||||||||| ||und|| | ||
037 | _a C-146173; C-146174; C-146175; C-146176; C-146177 | ||
041 | _a rum | ||
080 | _a 664.8/.9.036.2 | ||
090 | _a IV 3352 | ||
100 | _a BANU, Constantin; MUSCĂ, Mihai; RĂCOREANU, Ștefan | ||
245 | _a Evaluarea procesului de sterilizare | ||
245 | _c Constantin Banu, Mihai Muscă, Ștefan Răcoreanu | ||
260 | _a Galați | ||
260 | _c1977 | ||
300 | _a 89 p. multigr. tab., diagr. ; 30 cm | ||
541 | _h 9.30 lei | ||
655 | _a curs universitar | ||
690 | _a industrie alimentară -- conserve; conserve vegetale; conservarea cărnii; conservare prin tratament termic; sterilizare | ||
942 | _a 664.8/9/B27; IV 3352 d1; IV 3352 d2; IV 3352 d3; IV 3352 d4 | ||
999 |
_c35313 _d35313 |