000 00890nam a2200229Ia 4500
008 160511s9999||||xx |||||||||||||| ||und||
037 _a C-146173; C-146174; C-146175; C-146176; C-146177
041 _a rum
080 _a 664.8/.9.036.2
090 _a IV 3352
100 _a BANU, Constantin; MUSCĂ, Mihai; RĂCOREANU, Ștefan
245 _a Evaluarea procesului de sterilizare
245 _c Constantin Banu, Mihai Muscă, Ștefan Răcoreanu
260 _a Galați
260 _c1977
300 _a 89 p. multigr. tab., diagr. ; 30 cm
541 _h 9.30 lei
655 _a curs universitar
690 _a industrie alimentară -- conserve; conserve vegetale; conservarea cărnii; conservare prin tratament termic; sterilizare
942 _a 664.8/9/B27; IV 3352 d1; IV 3352 d2; IV 3352 d3; IV 3352 d4
999 _c35313
_d35313