000 01134cam a2200337 i 4500
999 _c36264
_d36264
008 160511s1976||||rm ad||frm||||||| 0|rum|d
037 _a191537
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a663.9(043)
084 _a663.9/I-44
090 _aIV 6172
100 1 _aILIESCU, Gheorghe
_921594
245 1 0 _aObținerea unor înlocuitori ai untului de cacao :
_bteză de doctorat /
_cGheorghe Iliescu ; cond. șt. prof. dr. Mircea Leonte
260 _aGalați :
_bUniversitatea din Galați,
_c1976
300 _a239 p. :
_bfig., tab. ;
_c30 cm
502 _aTeză de doctorat.Universitatea "Dunarea de Jos"din Galati, 1976.
504 _aBibliografie p. 231-239.
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
655 7 _ateză de doctorat
_2UDJG
_943452
690 7 _aindustrie alimentară
_9617
690 7 _aunt de cacao
_942315
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 1 _aLEONTE, Mircea
_econd. șt.
_951574
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD