000 01834nam a22004937c 4500
690 7 _acărți românești
_999
999 _c38733
_d38733
003 UDJG
005 20220318004249.0
007 ta
008 160913t2016 rm||||f mmmm 00| 0 eng|d
037 _a276655
040 _cudjg
_aUDJG
_brum
041 _aeng
080 _a664(043)
090 _aII 41539
100 1 _aCERCEL, Floricel
_94271
245 0 0 _aInvestigations on myofibrilla proteins : obtaining, characterization and applications in food industry :
_b[abstract] /
_cdrd. ing. Floricel Cercel ; cond. șt. prof. dr. ing. Petru Alexe
246 1 1 _aCercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară
_b
260 _aGalați,
_c2016
300 _a48 p. ;
_c20 cm
490 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_vNr. 39
502 _aRezumatul tezei de doctorat.
_cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi,
_d2016.
600 _2udjg
610 _2udjg
611 _2udjg
648 _2udjg
650 _2udjg
651 _2udjg
655 _2udjg
658 _2udjg
690 7 _9567
_aDE-Ingineria produselor alimentare
690 7 _aindustrie alimentară
_9617
690 7 _aproduse din carne
_94273
690 7 _aproteine miofibrilare
_94274
690 7 _ateze de doctorat
_91021
700 1 _91010
_aALEXE, Petru
_econd. șt.
830 0 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_94667
_vNr. 39
850 _aUDJG
856 0 _uhttps://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/4182
_zAcces la conținutul integral al publicației în depozitul digital instituțional ARTHRA
541 _aDonaţie parteneri
_cDonaţie
_d2016-09-12
_eRMF 2016/45
_f1SC
_h5.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cPHD
_h664
_i/C35