000 | 01834nam a22004937c 4500 | ||
---|---|---|---|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
999 |
_c38733 _d38733 |
||
003 | UDJG | ||
005 | 20220318004249.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 160913t2016 rm||||f mmmm 00| 0 eng|d | ||
037 | _a276655 | ||
040 |
_cudjg _aUDJG _brum |
||
041 | _aeng | ||
080 | _a664(043) | ||
090 | _aII 41539 | ||
100 | 1 |
_aCERCEL, Floricel _94271 |
|
245 | 0 | 0 |
_aInvestigations on myofibrilla proteins : obtaining, characterization and applications in food industry : _b[abstract] / _cdrd. ing. Floricel Cercel ; cond. șt. prof. dr. ing. Petru Alexe |
246 | 1 | 1 |
_aCercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară _b |
260 |
_aGalați, _c2016 |
||
300 |
_a48 p. ; _c20 cm |
||
490 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _vNr. 39 |
||
502 |
_aRezumatul tezei de doctorat. _cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, _d2016. |
||
600 | _2udjg | ||
610 | _2udjg | ||
611 | _2udjg | ||
648 | _2udjg | ||
650 | _2udjg | ||
651 | _2udjg | ||
655 | _2udjg | ||
658 | _2udjg | ||
690 | 7 |
_9567 _aDE-Ingineria produselor alimentare |
|
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _9617 |
|
690 | 7 |
_aproduse din carne _94273 |
|
690 | 7 |
_aproteine miofibrilare _94274 |
|
690 | 7 |
_ateze de doctorat _91021 |
|
700 | 1 |
_91010 _aALEXE, Petru _econd. șt. |
|
830 | 0 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _94667 _vNr. 39 |
|
850 | _aUDJG | ||
856 | 0 |
_uhttps://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/4182 _zAcces la conținutul integral al publicației în depozitul digital instituțional ARTHRA |
|
541 |
_aDonaţie parteneri _cDonaţie _d2016-09-12 _eRMF 2016/45 _f1SC _h5.00 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cPHD _h664 _i/C35 |