000 | 01454nam a2200385 c 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_arezumat teză de doctorat _2UDJG _953726 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
999 |
_c41032 _d41032 |
||
003 | UDJG | ||
005 | 20240104001628.0 | ||
008 | 170711t2017 rm ||||frm||| 00| 0 rum d | ||
037 | _a277435 | ||
040 |
_aUDJG _brum _cUDJG |
||
041 | _arum | ||
080 | _a664.6(043) | ||
090 | _aII 41680 | ||
100 |
_aDIAC, Camelia _99622 |
||
245 | 0 | 0 |
_aPosibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație : _brezumatul tezei de doctorat / _cdrd. Camelia Diac (Arghire) ; cond. șt. prof. dr. ing.Despina Bordei |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos", _c2017 |
||
300 |
_a49 p. ; _c21 cm |
||
490 | 1 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _vNr. 44 |
|
502 |
_aRezumatul teză de doctorat. _cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _d2017. |
||
648 | _2UDJG | ||
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_9567 _aDE-Ingineria produselor alimentare |
|
690 | 7 |
_aindustrie alimentară _96732 |
|
690 | 7 |
_99778 _afibre alimentare |
|
700 | 1 |
_96736 _aBORDEI, Despina _econd. șt. |
|
830 | 0 |
_aSeria I4 : Inginerie industrială _94667 _vNr. 44 |
|
850 | _aUDJG | ||
541 |
_aDonație parteneri _cDonație _d2017-06-30 _eRMF 2017/42 _f1SC _h10.00 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cPHD _h664.6 _iD36 |