000 01454nam a2200385 c 4500
655 7 _arezumat teză de doctorat
_2UDJG
_953726
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
999 _c41032
_d41032
003 UDJG
005 20240104001628.0
008 170711t2017 rm ||||frm||| 00| 0 rum d
037 _a277435
040 _aUDJG
_brum
_cUDJG
041 _arum
080 _a664.6(043)
090 _aII 41680
100 _aDIAC, Camelia
_99622
245 0 0 _aPosibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație :
_brezumatul tezei de doctorat /
_cdrd. Camelia Diac (Arghire) ; cond. șt. prof. dr. ing.Despina Bordei
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos",
_c2017
300 _a49 p. ;
_c21 cm
490 1 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_vNr. 44
502 _aRezumatul teză de doctorat.
_cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_d2017.
648 _2UDJG
651 _2UDJG
690 7 _9567
_aDE-Ingineria produselor alimentare
690 7 _aindustrie alimentară
_96732
690 7 _99778
_afibre alimentare
700 1 _96736
_aBORDEI, Despina
_econd. șt.
830 0 _aSeria I4 : Inginerie industrială
_94667
_vNr. 44
850 _aUDJG
541 _aDonație parteneri
_cDonație
_d2017-06-30
_eRMF 2017/42
_f1SC
_h10.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cPHD
_h664.6
_iD36