000 01408nam a2200421 i 4500
655 0 _alucrare de specialitate
_953612
999 _c43075
_d43075
008 020531s2002 -usa b 001 0 eng d
020 _a0306472767
020 _a9780306472763
037 _a281611
040 _aUDJG
_brum
041 _aeng
080 _a664.02/.09
084 _a664.02/.09/S23
090 _aIII 24561
100 1 _aSARAVACOS, George D.
_928962
245 1 0 _aHandbook of food processing equipment /
_cGeorge D. Saravacos, Athanasios E. Kostaropoulos.
260 _aNew York :
_bKluwer Academic/Plenum,
_c2002.
300 _axxiv, 698 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
490 1 _aFood engineering series
504 _aBibliogr., indice.
648 _2UDJG
650 7 _aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
_2UDJG
651 _2UDJG
690 7 _9617
_aindustrie alimentară
690 7 _912342
_autilaje pentru industria alimentară
690 7 _aprocesarea alimentelor
_928963
690 7 _aambalarea produselor alimentare
_921520
690 7 _acărți achiziții
_93407
690 7 _acărți străine
_9102
700 1 _aKOSTAROPOULOS, Athanasios E.
_928964
830 0 _aFood engineering series (Kluwer)
_928965
850 _aUDJG
541 _aPRIOR MEDIA GROUP
_cAchiziție
_d2019-06-18
_eRMF 2019/51
_f1SC
_h736 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cBKS RR