000 | 01408nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 0 |
_alucrare de specialitate _953612 |
|
999 |
_c43075 _d43075 |
||
008 | 020531s2002 -usa b 001 0 eng d | ||
020 | _a0306472767 | ||
020 | _a9780306472763 | ||
037 | _a281611 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _aeng | ||
080 | _a664.02/.09 | ||
084 | _a664.02/.09/S23 | ||
090 | _aIII 24561 | ||
100 | 1 |
_aSARAVACOS, George D. _928962 |
|
245 | 1 | 0 |
_aHandbook of food processing equipment / _cGeorge D. Saravacos, Athanasios E. Kostaropoulos. |
260 |
_aNew York : _bKluwer Academic/Plenum, _c2002. |
||
300 |
_axxiv, 698 p. : _bil. ; _c26 cm. |
||
490 | 1 | _aFood engineering series | |
504 | _aBibliogr., indice. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 _2UDJG |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_9617 _aindustrie alimentară |
|
690 | 7 |
_912342 _autilaje pentru industria alimentară |
|
690 | 7 |
_aprocesarea alimentelor _928963 |
|
690 | 7 |
_aambalarea produselor alimentare _921520 |
|
690 | 7 |
_acărți achiziții _93407 |
|
690 | 7 |
_acărți străine _9102 |
|
700 | 1 |
_aKOSTAROPOULOS, Athanasios E. _928964 |
|
830 | 0 |
_aFood engineering series (Kluwer) _928965 |
|
850 | _aUDJG | ||
541 |
_aPRIOR MEDIA GROUP _cAchiziție _d2019-06-18 _eRMF 2019/51 _f1SC _h736 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cBKS RR |