000 | 01807nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_alucrare de specialitate _2UDJG _953612 |
|
999 |
_c45027 _d45027 |
||
006 | a |o j |0| | ||
007 | cr ||||||||||| | ||
008 | 180906t2019 -us fo 001 0 eng d | ||
020 | _a9781119557456 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _aeng | ||
100 | 1 |
_aBAMFORTH, Charles W. _936302 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFood, fermentation, and micro‐organisms _h[online] / _cCharles W. Bamforth, David J. Cook |
250 | _a2nd ed. | ||
260 |
_aHoboken, NJ : _bJohn Wiley, _c2019 |
||
300 |
_a1 resursă online _a(xiii, 245 p.) |
||
500 | _aIndex | ||
505 | 0 |
_tThe Science Underpinning Food Fermentations _tBeer _tWine _tFortified Wines _tCider _tDistilled Alcoholic Beverages _tVodka, Flavoured Spirits and Liqueurs _tSake _tVinegar _tCheese _tYoghurt and Other Fermented Milk Products _tMeat _tIndigenous Fermented Foods _tVegetable Fermentations _tCocoa _tMicrobial Biomass Protein _tMiscellaneous Fermentation Products |
|
536 | _aAchiziție în cadrul proiectului Expert. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 _2UDJG |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_9617 _aindustrie alimentară _2UDJG |
|
690 | 7 |
_916045 _aindustria fermentativelor _2UDJG |
|
690 | 7 |
_adrojdii _2UDJG _922026 |
|
690 | 7 |
_91442 _amicrobiologie industrială _2UDJG |
|
690 | 7 |
_93093 _amicroorganisme _2UDJG |
|
690 | 7 |
_acărți străine _2UDJG _9102 |
|
690 | 7 |
_acărți achiziții _2UDJG _93407 |
|
690 | 7 |
_935248 _acărți electronice _2UDJG |
|
700 | 1 |
_aCOOK, David J. _936303 |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttps://onlinelibrary.wiley.com/doi/book/10.1002/9781119557456 _zAcces la textul integral din intranet si contul de acces mobil |
942 |
_2udc _cEBK |