000 01807nam a2200421 i 4500
655 7 _alucrare de specialitate
_2UDJG
_953612
999 _c45027
_d45027
006 a |o j |0|
007 cr |||||||||||
008 180906t2019 -us fo 001 0 eng d
020 _a9781119557456
040 _aUDJG
_brum
041 _aeng
100 1 _aBAMFORTH, Charles W.
_936302
245 1 0 _aFood, fermentation, and micro‐organisms
_h[online] /
_cCharles W. Bamforth, David J. Cook
250 _a2nd ed.
260 _aHoboken, NJ :
_bJohn Wiley,
_c2019
300 _a1 resursă online
_a(xiii, 245 p.)
500 _aIndex
505 0 _tThe Science Underpinning Food Fermentations
_tBeer
_tWine
_tFortified Wines
_tCider
_tDistilled Alcoholic Beverages
_tVodka, Flavoured Spirits and Liqueurs
_tSake
_tVinegar
_tCheese
_tYoghurt and Other Fermented Milk Products
_tMeat
_tIndigenous Fermented Foods
_tVegetable Fermentations
_tCocoa
_tMicrobial Biomass Protein
_tMiscellaneous Fermentation Products
536 _aAchiziție în cadrul proiectului Expert.
648 _2UDJG
650 7 _aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
_2UDJG
651 _2UDJG
690 7 _9617
_aindustrie alimentară
_2UDJG
690 7 _916045
_aindustria fermentativelor
_2UDJG
690 7 _adrojdii
_2UDJG
_922026
690 7 _91442
_amicrobiologie industrială
_2UDJG
690 7 _93093
_amicroorganisme
_2UDJG
690 7 _acărți străine
_2UDJG
_9102
690 7 _acărți achiziții
_2UDJG
_93407
690 7 _935248
_acărți electronice
_2UDJG
700 1 _aCOOK, David J.
_936303
856 4 1 _uhttps://onlinelibrary.wiley.com/doi/book/10.1002/9781119557456
_zAcces la textul integral din intranet si contul de acces mobil
942 _2udc
_cEBK