000 01756nam a2200445 i 4500
655 7 _arezumat teză de doctorat
_2UDJG
_953726
999 _c46874
_d46874
007 ta
008 170906t2020 rm ||||frm||| 00| 0 rum d
037 _a284298
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a663.81(043)
084 _a663.81/O-11
090 _aII 42578
100 1 _aOANCEA, Ana Maria
_941798
245 1 0 _aCompozite funcționale pe bază de proteine din zer și extracte vegetale din fructe roșii :
_brezumatul tezei de doctorat /
_cdrd. Ana Maria Oancea ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim
246 1 1 _aFunctional composites based on whey protein and red fruit plant extracts
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_c2020
300 _aiv, 45 p. ;
_c21 cm.
490 1 _aSeria I1 : Biotehnologii
_vNr. 12
502 _aRezumatul tezei de doctorat.
_cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_d2020.
504 _aBibliogr.
648 _2UDJG
650 7 _aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
_2UDJG
651 _2UDJG
690 7 _abacterii lactice
_917975
690 7 _amicrobiologie industrială
_91442
690 7 _asuc de fructe
_914734
690 7 _afructe roșii
_941799
690 7 _ateze de doctorat
_91021
690 7 _acărți donații interne
_9224
690 7 _acărți românești
_999
700 1 _aBAHRIM, Gabriela Elena
_econd. șt.
_91733
830 0 _911836
_aSeria I1 : Biotehnologii
_vNr. 12
850 _aUDJG
541 _aDonaţie parteneri
_cDonaţie
_d2021-02-10
_eRMF 2021/7
_f1SC
_h5.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cPHD