000 | 01756nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_arezumat teză de doctorat _2UDJG _953726 |
|
999 |
_c46874 _d46874 |
||
007 | ta | ||
008 | 170906t2020 rm ||||frm||| 00| 0 rum d | ||
037 | _a284298 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a663.81(043) | ||
084 | _a663.81/O-11 | ||
090 | _aII 42578 | ||
100 | 1 |
_aOANCEA, Ana Maria _941798 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCompozite funcționale pe bază de proteine din zer și extracte vegetale din fructe roșii : _brezumatul tezei de doctorat / _cdrd. Ana Maria Oancea ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim |
246 | 1 | 1 | _aFunctional composites based on whey protein and red fruit plant extracts |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _c2020 |
||
300 |
_aiv, 45 p. ; _c21 cm. |
||
490 | 1 |
_aSeria I1 : Biotehnologii _vNr. 12 |
|
502 |
_aRezumatul tezei de doctorat. _cUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _d2020. |
||
504 | _aBibliogr. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 _2UDJG |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_abacterii lactice _917975 |
|
690 | 7 |
_amicrobiologie industrială _91442 |
|
690 | 7 |
_asuc de fructe _914734 |
|
690 | 7 |
_afructe roșii _941799 |
|
690 | 7 |
_ateze de doctorat _91021 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
700 | 1 |
_aBAHRIM, Gabriela Elena _econd. șt. _91733 |
|
830 | 0 |
_911836 _aSeria I1 : Biotehnologii _vNr. 12 |
|
850 | _aUDJG | ||
541 |
_aDonaţie parteneri _cDonaţie _d2021-02-10 _eRMF 2021/7 _f1SC _h5.00 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cPHD |