000 01566nmm a2200469 i 4500
999 _c47333
_d47333
003 UDJG
007 co aa aaaaa
008 210111s2018 rm ||||fq||d| 00| 0 rum d
020 _a9786061911400
037 _a3562
040 _aUDJG
_brum
041 _aeng
080 _a664
090 _a664/F72
245 0 0 _aFood safety monitoring and healthy living
_h[Resursa electronică] /
_ced. Mihaela Badea, Laura Floroian, Laura Elena Gaman
256 _a19 fișiere ; 13.2 MB
260 _aBrașov :
_bEditura Universității "Transilvania" din Brașov,
_c2019
300 _a1 DVD-ROM ;
_c12 cm
516 _aFișiere de tip pdf.
538 _aSe utilizează cu Adobe Acrobat Reader.
590 _aTN/2021
590 _aRMF 2021/31
648 _2UDJG
650 7 _aDE-Ingineria produselor alimentare
_9587
651 _2UDJG
655 7 _2UDJG
_alucrări conferințe
_9773
690 7 _2UDJG
_9617
_aindustrie alimentară
690 7 _91125
_asiguranță alimentară
_2UDJG
690 7 _915217
_aigienă
_2UDJG
690 7 _91348
_asănătate publică
_2UDJG
690 7 _91125
_asiguranță alimentară
_2UDJG
690 7 _95301
_aresurse electronice schimb intern
_2UDJG
690 7 _91927
_aresurse electronice românești
_2UDJG
690 7 _acărți românești
_999
700 1 _95928
_aBADEA, Mihaela
_eed.
700 1 _aFLOROIAN, Laura
_eed.
_941051
700 1 _aGAMAN, Laura Elena
_943096
850 _aUDJG
365 _cRON
_b7.00
541 _aSchimb parteneri
_cSchimb
_d2021-05-13
_h7.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cCF