000 | 01247nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_2UDJG _alucrare de specialitate _953612 |
|
999 |
_c53355 _d53355 |
||
008 | 221209t2022 rm |||||r|||| 00| 0 rum d | ||
020 | _a9786066858502 | ||
037 | _a286743 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a664.691/.692 | ||
084 | _a664.69/U52 | ||
090 | _aIII 26007 | ||
100 | 1 |
_aUNGUREANU-IUGA, Mădălina _948451 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCercetări și contribuții privind impactul tratamentului hidrotermic al făinii de grâu și adaosului de pielițe de struguri asupra calității pastelor făinoase / _cdr. ing. Mădălina Ungureanu-Iuga |
260 |
_aIași : _bPerformantica, _c2022 |
||
300 |
_a221 p. ; _c25 cm. |
||
504 | _aBibliogr. | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_9617 _aindustrie alimentară |
|
690 | 7 |
_91164 _apanificație |
|
690 | 7 |
_913335 _apaste făinoase |
|
690 | 7 |
_999 _acărți românești |
|
690 | 7 |
_9427 _acărți schimb intern |
|
850 | _aUDJG | ||
541 |
_aSchimb parteneri _cSchimb _d2022-11-15 _eRMF 2022/81 _f1SC _h45.00 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cBKS RR |