000 01247nam a2200361 i 4500
655 7 _2UDJG
_alucrare de specialitate
_953612
999 _c53355
_d53355
008 221209t2022 rm |||||r|||| 00| 0 rum d
020 _a9786066858502
037 _a286743
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a664.691/.692
084 _a664.69/U52
090 _aIII 26007
100 1 _aUNGUREANU-IUGA, Mădălina
_948451
245 1 0 _aCercetări și contribuții privind impactul tratamentului hidrotermic al făinii de grâu și adaosului de pielițe de struguri asupra calității pastelor făinoase /
_cdr. ing. Mădălina Ungureanu-Iuga
260 _aIași :
_bPerformantica,
_c2022
300 _a221 p. ;
_c25 cm.
504 _aBibliogr.
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _9617
_aindustrie alimentară
690 7 _91164
_apanificație
690 7 _913335
_apaste făinoase
690 7 _999
_acărți românești
690 7 _9427
_acărți schimb intern
850 _aUDJG
541 _aSchimb parteneri
_cSchimb
_d2022-11-15
_eRMF 2022/81
_f1SC
_h45.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cBKS RR