000 01798nmm a2200433 i 4500
999 _c53658
_d53658
007 c| a| |||||
008 211203t2023 rm ||||fqm|d| 00| 0 rum d
037 _a3781
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
041 _aeng
080 _a663/664:635.25
090 _a663/664/S88
100 1 _aSTOICA, Florina
_949286
245 1 0 _aDezvoltarea unor ingrediente pe bază de compuși biologic activi din cojile de ceapă roșie pentru utilizare în industria alimentară :
_bteză de doctorat și rezumat
_h[stick USB] /
_cdrd. Florina Stoica ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Râpeanu
246 1 1 _aDevelopment of ingredients based on biologically active compounds from red onion skins for use in the food industry
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_c2023
300 _astick USB
502 _aTeză de doctorat și rezumat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023.
504 _aBibliogr.
590 _aTN/2023
590 _aRMF 2023/35
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
655 7 _aresursă electronică
_2UDJG
_98643
690 7 _2UDJG
_96896
_aproduse alimentare
690 7 _97697
_acompuși biologic activi în alimente
_2UDJG
690 7 _aceapă roșie
_949287
_2UDJG
690 7 _aresurse electronice românești
_91927
_2UDJG
690 7 _aresurse electronice donații interne
_91928
_2UDJG
690 7 _ateze de doctorat
_91021
700 1 _aRÂPEANU, Gabriela
_econd. șt.
_949285
850 _aUDJG
856 4 2 _uhttps://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9179
_zAcces deschis la rezumatul tezei de doctorat
365 _cRON
_b5.00 lei
541 _aDonație parteneri
_cDonație
_d2023-08-31
_h5.00 lei
_n1 ex.
942 _2udc
_cCF