000 | 01798nmm a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c53658 _d53658 |
||
007 | c| a| ||||| | ||
008 | 211203t2023 rm ||||fqm|d| 00| 0 rum d | ||
037 | _a3781 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
041 | _aeng | ||
080 | _a663/664:635.25 | ||
090 | _a663/664/S88 | ||
100 | 1 |
_aSTOICA, Florina _949286 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDezvoltarea unor ingrediente pe bază de compuși biologic activi din cojile de ceapă roșie pentru utilizare în industria alimentară : _bteză de doctorat și rezumat _h[stick USB] / _cdrd. Florina Stoica ; prof. univ. dr. ing. Gabriela Râpeanu |
246 | 1 | 1 | _aDevelopment of ingredients based on biologically active compounds from red onion skins for use in the food industry |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _c2023 |
||
300 | _astick USB | ||
502 | _aTeză de doctorat și rezumat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2023. | ||
504 | _aBibliogr. | ||
590 | _aTN/2023 | ||
590 | _aRMF 2023/35 | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
655 | 7 |
_aresursă electronică _2UDJG _98643 |
|
690 | 7 |
_2UDJG _96896 _aproduse alimentare |
|
690 | 7 |
_97697 _acompuși biologic activi în alimente _2UDJG |
|
690 | 7 |
_aceapă roșie _949287 _2UDJG |
|
690 | 7 |
_aresurse electronice românești _91927 _2UDJG |
|
690 | 7 |
_aresurse electronice donații interne _91928 _2UDJG |
|
690 | 7 |
_ateze de doctorat _91021 |
|
700 | 1 |
_aRÂPEANU, Gabriela _econd. șt. _949285 |
|
850 | _aUDJG | ||
856 | 4 | 2 |
_uhttps://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9179 _zAcces deschis la rezumatul tezei de doctorat |
365 |
_cRON _b5.00 lei |
||
541 |
_aDonație parteneri _cDonație _d2023-08-31 _h5.00 lei _n1 ex. |
||
942 |
_2udc _cCF |