000 01441cam a2200421 i 4500
655 7 _arezumat teză de doctorat
_2UDJG
_953726
999 _c9713
_d9713
003 UDJG
008 160510t2010||||rm ||||frm||||||| ||rum|d
037 _a264940
040 _aUDJG
_brum
041 _arum
080 _a640.45:642.2/.4(043.2)
080 _a663/664.022
080 _a633.8
084 _a64/R96
090 _aII 39519
100 1 _aRUSU, Micșunica
_939684
245 1 0 _aCercetări privind obținerea alimentelor funcționale în industria de catering :
_brezumatul tezei de doctorat /
_cing. Rusu Micșunica ; conducător științific prof. univ. dr. ing. Rodica Segal
260 _aGalați :
_bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați,
_c2010
300 _a60 p. :
_bfig.,tab. ;
_c21 cm
504 _aBibliogr. p. 59-60
648 _2UDJG
650 7 _2UDJG
_aDE-Ingineria produselor alimentare
_9567
651 _2UDJG
690 7 _aalimentație publică
_97984
690 7 _aindustrie hotelieră și restaurante
_917305
690 7 _aplante aromatice
_922199
690 7 _acondimente
_96756
690 7 _agustări
_939685
690 7 _acatering
_913241
690 7 _aantioxidanți
_913925
690 7 _acărți românești
_999
690 7 _acărți donații interne
_9224
700 7 _aSEGAL, Rodica
_96762
_econd. șt.
850 _aUDJG
942 _2udc
_cPHD