000 | 01441cam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
655 | 7 |
_arezumat teză de doctorat _2UDJG _953726 |
|
999 |
_c9713 _d9713 |
||
003 | UDJG | ||
008 | 160510t2010||||rm ||||frm||||||| ||rum|d | ||
037 | _a264940 | ||
040 |
_aUDJG _brum |
||
041 | _arum | ||
080 | _a640.45:642.2/.4(043.2) | ||
080 | _a663/664.022 | ||
080 | _a633.8 | ||
084 | _a64/R96 | ||
090 | _aII 39519 | ||
100 | 1 |
_aRUSU, Micșunica _939684 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCercetări privind obținerea alimentelor funcționale în industria de catering : _brezumatul tezei de doctorat / _cing. Rusu Micșunica ; conducător științific prof. univ. dr. ing. Rodica Segal |
260 |
_aGalați : _bUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galați, _c2010 |
||
300 |
_a60 p. : _bfig.,tab. ; _c21 cm |
||
504 | _aBibliogr. p. 59-60 | ||
648 | _2UDJG | ||
650 | 7 |
_2UDJG _aDE-Ingineria produselor alimentare _9567 |
|
651 | _2UDJG | ||
690 | 7 |
_aalimentație publică _97984 |
|
690 | 7 |
_aindustrie hotelieră și restaurante _917305 |
|
690 | 7 |
_aplante aromatice _922199 |
|
690 | 7 |
_acondimente _96756 |
|
690 | 7 |
_agustări _939685 |
|
690 | 7 |
_acatering _913241 |
|
690 | 7 |
_aantioxidanți _913925 |
|
690 | 7 |
_acărți românești _999 |
|
690 | 7 |
_acărți donații interne _9224 |
|
700 | 7 |
_aSEGAL, Rodica _96762 _econd. șt. |
|
850 | _aUDJG | ||
942 |
_2udc _cPHD |