Cercetări privind influența metodelor neconvenționale de fermentare asupra formării compușilor implicați în aroma berii :
BONCIU, Camelia
Cercetări privind influența metodelor neconvenționale de fermentare asupra formării compușilor implicați în aroma berii : teză de doctorat / ing. Camelia Bonciu ; cond. șt. prof. dr. ing. Antoaneta Stoicescu - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008 - 239 p. : fig., tab. ; 30 cm
Anexe p. 228-239.
Teză de doctorat. Universitatea"Dunărea de Jos"din Galați, 2008.
Bibliogr. p. 218-227.
258658
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663.44/.47.(043.2) 66.095.252.4
Cercetări privind influența metodelor neconvenționale de fermentare asupra formării compușilor implicați în aroma berii : teză de doctorat / ing. Camelia Bonciu ; cond. șt. prof. dr. ing. Antoaneta Stoicescu - Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008 - 239 p. : fig., tab. ; 30 cm
Anexe p. 228-239.
Teză de doctorat. Universitatea"Dunărea de Jos"din Galați, 2008.
Bibliogr. p. 218-227.
258658
DE-Ingineria produselor alimentare
teză de doctorat
663.44/.47.(043.2) 66.095.252.4