Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Produse dulci

Produse dulci Partea 17 : Determinarea conținutului total de substanțe proteice și a conținutului de substanțe proteice din lapte / [standard]. Sweet products. Part 17 : Determination of total proteinic content and milk proteinic substance content Produits doux. Partie 17 : Détermination de la teneur totale en substances protéiques provenantes du lait ASRO - București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2009 - 7 p. ; 30 cm. - Clasificare ICS: 67 Industria alimentară . - Clasificare ICS: 67 Industria alimentară .

Indicativ standard SR 2213-17:2009

La data aprobării prezentului standard nu exista nici un standard internațional sau european care să se refere la același subiect Înlocuiește STAS 2213/17-1976

SR 2213-17:2009


DE-Ingineria produselor alimentare


standard
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha