Produse dulci
Produse dulci Partea 17 : Determinarea conținutului total de substanțe proteice și a conținutului de substanțe proteice din lapte / [standard].
Sweet products. Part 17 : Determination of total proteinic content and milk proteinic substance content Produits doux. Partie 17 : Détermination de la teneur totale en substances protéiques provenantes du lait
ASRO
- București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2009
- 7 p. ; 30 cm.
- Clasificare ICS: 67 Industria alimentară .
- Clasificare ICS: 67 Industria alimentară .
Indicativ standard SR 2213-17:2009
La data aprobării prezentului standard nu exista nici un standard internațional sau european care să se refere la același subiect Înlocuiește STAS 2213/17-1976
SR 2213-17:2009
DE-Ingineria produselor alimentare
standard
Indicativ standard SR 2213-17:2009
La data aprobării prezentului standard nu exista nici un standard internațional sau european care să se refere la același subiect Înlocuiește STAS 2213/17-1976
SR 2213-17:2009
DE-Ingineria produselor alimentare
standard