Welcome to the Library Catalog of "Dunarea de Jos" University of Galati

Produse dulci [standard]. Partea 17 : Determinarea conținutului total de substanțe proteice și a conținutului de substanțe proteice din lapte / ASRO

By: Material type: TextTextLanguage: Romanian Series: Clasificare ICS: 67 Industria alimentarăPublication details: București : Asociația de Standardizare din România (ASRO), 2009Description: 7 p. ; 30 cmOther title:
  • Sweet products. Part 17 : Determination of total proteinic content and milk proteinic substance content [Parallel title]
  • Produits doux. Partie 17 : Détermination de la teneur totale en substances protéiques provenantes du lait [Parallel title]
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Clasificare ICS: 67.180.10
Item type: Standards List(s) this item appears in: Titluri standarde IPA
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Indicativ standard SR 2213-17:2009

Standardul este activ.

La data aprobării prezentului standard nu exista nici un standard internațional sau european care să se refere la același subiect

Înlocuiește STAS 2213/17-1976

There are no comments on this title.

to post a comment.
Biblioteca Universității "Dunărea de Jos" din Galați

Powered by Koha