Dicționar explicativ pentru științe exacte : industrie alimentară : român/englez/francez/rus / coord. Gleb Drăgan, Constantin Banu, Rodica Segal, Aurelia Ionescu
Contributor(s): DRĂGAN, Gleb [coord.]
| BANU, Constantin [coord.]
| SEGAL, Rodica [coord.]
| IONESCU, Aurelia [coord.]
| Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR)
.
Material type: 









This record has many physical items (60). Click here to view them all.
Browsing Biblioteca - Sediul Central Shelves , Shelving location: SC-Sala lectură SET , Collection code: Cărți Close shelf browser
663/664/C80 Tehnologia generală a industriei alimentare / | 663/664/D35(1) Dicționar explicativ pentru științe exacte : | 663/664/D35(2) Dicționar explicativ pentru științe exacte : | 663/664/D35(4) Dicționar explicativ pentru științe exacte : | 663/664/F67(1) Chimia alimentelor / | 663/664/F67(2) Chimia alimentelor / | 663/664/H11 Handbook of food preservation / |
Bibliogr.
vol. 1 : Biochimie și microbiologie
vol. 2 : Produse de origine animală și vegetală
vol. 3 : industrii fermentative
vol. 4 : industrii extractive
There are no comments for this item.