Influența adaosului de pudră de măceșe asupra reologiei aluatului și a calității pâinii : rezumatul tezei de doctorat / drd. ing. Nicoleta Pircu (Vartolomei) ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi
Material type:
TextLanguage: Romanian Series: Seria I7 : Ingineria produselor alimentare ; Nr. 11Publication details: Galați : Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020Description: x, 55 p. ; 21 cmSubject(s): Genre/Form: Other classification: - 664.6/P67
PhD Thesis
List(s) this item appears in:
Titluri noi cărți intrate în bibliotecă în ianuarie-aprilie 2021
|
Titluri teze de doctorat și rezumate intrate în bibliotecă în anul 2021
|
Titluri cărți IPA intrate în 2016-2022
|
Titluri teze de doctorat susținute la UDJG (intrate în bibliotecă în 2016-2023)
|
Titluri teze de doctorat susținute la UDJG în 2000-2023 (intrate în bibliotecă în 2016-2023)
| Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biblioteca - Sediul Central | Teze de doctorat | SC-Depozit rectorat | 664.6/P67 (Browse shelf(Opens below)) | Not For Loan | C-284232 |
Rezumatul tezei de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020.
Bibliogr.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.
