Posibilități de utilizare a unor produse secundare ale procesării legumelor și fructelor pentru creșterea funcționalității produselor alimentare : teză de doctorat / drd. Alexandru Radu Corbu ; cond. șt. prof. univ. dr. ing. Violeta Nour
Material type:
- Possibilities for the use of some secondary products of fruit and fruit processing to increase the functionality of food products [Parallel title]
- 664.84/.85/C71

Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca - Sediul Central | Teze de doctorat | SC-Depozit rectorat | 664.84/.85/C71 (Browse shelf(Opens below)) | Not For Loan | C-284288 |
Browsing Biblioteca - Sediul Central shelves, Shelving location: SC-Depozit rectorat, Collection: Teze de doctorat Close shelf browser (Hides shelf browser)
Teză de doctorat. Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2021.
Bibliogr.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.